Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Παναθηναϊκός

Χωρίς «Σάλπι» και Λέτο στην Τουρκία
Πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Τεν Κατε, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολλανδός προπονητής, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως και σε αυτή του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Έλληνας στράικερ των «πρασίνων» δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Στο μεταξύ, ο Σεμπαστιάν Λέτο, σήμερα έκανε θεραπεία (λόγω προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού) με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να μην θέλει να ρισκάρει την υγεία του Αργεντινού. Απών από το μεγάλο ματς της Τουρκίας θα είναι και ο Δημήτρης Σεϊταρίδης, καθώς δεν έχει συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ματς. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο τραυματίας Μαχλελής, ο Καρνέζης που ταλαιπωρείται από ίωση και οι Τζιόλης, Μάντζιος, Κλέιτον.
Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη είναι οι: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Γκάμπριελ, Μαρίνος, Δάρλας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ρουκάβινα, Σισέ και Πετρόπουλος