Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Εθνική Παίδων


Ελλάδα-Γερμανία 2-3  

Με σκορ 2-3 ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.
Η ομάδα της Γερμανίας προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Πάρκερ (43΄) και Κίτελ (59΄), για να μειώσει ο Κουσίδης στο 65΄. Ο Νγκάνκαμ στο 68΄ έδωσε στους φιλοξενούμενους εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Διαμαντάκος στο 71΄. Ελλάδα: Πάντος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Πολυχρονάκης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κουσίδης, Μαρινάκης, Προβατίδης (58΄ Κατίδης), Μαυριάς (50΄ Γιαννιώτας) Γερμανία: Χορν, Ντούρχολτζ, Γκέις, Χόφμαν, Χούρζελερ, Κίτελ (62΄ Νγκάνκαμ), Πάρκερ (71΄ Μπιλντιρίτσι), Πλάσκε (62΄ Μπίτενκουρτ), Πους (78΄ Χιέν), Σουλζ, Βιεϊρά Ντα Κόστα
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής,
Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε: «Οι παίκτες σήμερα είχαν περισσότερη θέληση και πάθος. Θεωρώ ότι εκτός από μερικά προσωπικά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα γκολ των αντιπάλων, η εικόνα των παιδιών ήταν απόλυτα ικανοποιητική. Η δική μας φιλοσοφία είναι να δίνουμε δυνατά φιλικά με ποιοτικές ομάδες, όπως αυτή της Γερμανίας, για να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Τώρα επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας για το μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».