Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

«Χωρίς θέληση και πάθος»

«Ήμασταν απαράδεκτοι»
 παραδέχθηκε ο Μπάντοβιτς
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη, που ουσιαστικά θέτει εκτός διεκδίκησης του τίτλου τον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως «ήμασταν απαράδεκτοι», ενώ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να αναλάβουν τις ευθύνες του.
«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς μετά από μία μεγάλη νίκη που .......
πήραμε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Μείναμε μία εβδομάδα πίσω με αυτό το αποτέλεσμα.
»Ήμασταν πολύ κακοί και απαράδεκτοι. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν είχαμε καθαρά μυαλό, θέληση, πάθος αλλά και διάθεση να αλλάξουμε τίποτα», είπε αρχικά ο Μπάντοβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στο πώς θα αλλάξει η ψυχολογία των παικτών του. «Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Εγώ θεωρούσα δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και προσπαθήσαμε με τους συνεργάτες μου να δώσουμε στους παίκτες να το καταλάβουν. Εκτός από εμένα και αυτοί πρέπει να καταλάβουν το τι ευθύνες έχουν.
»Σίγουρα την ευθύνη την παίρνω εγώ για σήμερα, επειδή είμαι ο προπονητής. Και εγώ και οι συνεργάτες μου θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά». Ερωτηθείς τέλος αν είναι απογοητευμένος με την εμφάνιση, τόνισε: «Είμαι απογοητευμένος με την εμφάνιση. Και ο κόσμος έχει δίκιο. Στα προηγούμενα ματς βγάλαμε φάσεις και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί».