Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης ο Παπαδημητρίου

Κρέμασε
τα παπούτσια του...
Μετά από 15 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας στην Ξάνθη, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάτι που ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε την Δευτέρα.
Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει και από τα ποδοσφαιρικά κοινά της.... ακριτικής ομάδας, καθώς θα αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ. Ουσιαστικά, ο Χρήστος Πανόπουλος χρίζει απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος θα αποτελεί πλέον το δεξί χέρι του μεγαλομετόχου της Ξάνθης...
«Ηθελα να αποχωρήσω όσο ακόμα θα είμαι ψηλά, ώστε να είμαι πάντα αυτός που πρέπει μέσα στα γήπεδα. Στη Ξάνθη πέρασα δεκαπέντε υπέροχα χρόνια. Δέθηκα απίστευτα με την ομάδα, ταυτίστηκα μαζί της και πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου.
»Με όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα, όλα αυτά τα χρόνια, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και μπορώ να πω πως η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη και η πιο ιδιαίτερη από όλες. Μπορεί να ήταν η χειρότερή μου στη Ξάνθη, ήταν όμως και η πιο έντονη» τόνισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Κατόπιν, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο (σ.σ. αρκετοί έδωσαν το παρών, ενώ είχαν αναρτήσει κι ένα πανο με αποδέκτη τον αρχηγό, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία), λέγοντας: «Εζησα πολλά μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια. Καλές και κακές στιγμές.
»Δεν σκέφτομαι αν με θεωρούν καλό ή κακό ποδοσφαιριστή και ούτε μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως κέρδισα το σεβασμό τους και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά από τη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».
Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τον ρόλο που θα αναλάβει ο αρχηγός της ακριτικής ομάδας:
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσλαμβάνει τον κο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ως εκ τούτου, ο κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την οργάνωση και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, όπως και όλων των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μηδενός εξαιρουμένου.Τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έχει για όλες τις ομάδες υποδομής, όπως και για το προσωπικό αυτών».