Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πρωταθλητές 
 οι ΕΠΣ Ημαθίας και Φθιώτιδας
Οι ΕΠΣ Ημαθίας και Φθιώτιδας κατέκτησαν τα τρόπαια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Future League» της Coca-Cola στις κατηγορίες των Παίδων και Νέων, αντίστοιχα. Οι τελικοί διεξήχθησαν, παρουσία του .....
προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, στο Δημ. Στ. Χαλανδρίου.

Στην κατηγορία των Παίδων, η ΕΠΣ Ημαθίας νίκησε 3-1 την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Για τους νικητές σκόραραν οι Μάνος, Πρόιος, Σιούκιας, ενώ για τη Μεσσηνία ο Μαθιόπουλος.


ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Καζίλας, Παναγιωτίδης, Πρόιος, Σιμιχανίδης, Καλιβιώτης, Σιούκιας, Λάγγας, Πασόπουλος, Μάνος, Κουκουράκης, Σούρλας. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Τσίλης, Μπαξεβάνης, Σγουρός, Χουσεΐνογλου, Κελεσίδης, Κωνσταντάκος, Παντόπουλος.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κόκκαλης, Αλεξανδρόπουλος, Κουρέας, Κλουβάτος, Πολίτης, Βλαχάκης, Μπουγάς, Τριάντος, Μαθιόπουλος, Πολίμος, Κουλακος. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Τσουλάκος, Θεοδωρακόπουλος, Ντόνας, Βασιλόπουλος, Σκουφάκης, Βαβαρούτσος, Τσάνης.
Στους Νέους, η Φθιώτιδα νίκησε 1-0 την Αθήνα χάρη στο γκολ του Σκεμπέ.


ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τικταμπανίδης, Ζαροδήμος, Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Κουφιώτης, Αντωνόπουλος, Καραμητσούκης, Δέδες, Αλεξίου, Τσούκαλος, Κουτσοβέλης. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Σκεμπές, Μπλέντζας, Δερλίκας, Μαλισιώβας, Βαρυλέζης, Κυριλής.


ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Τσαϊλάκης, Τσουκαλάς, Καραμπάς, Πετρούσης, Βασιλείου, Μπάλλας, Βλάχος, Μπιλίτσης, Καϊμακούδης, Μαρίνου, Γεωργόπουλος. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Ξύδης, Κατσιάνης, Καραγεώργος, Καλουδιώτης, Κρεμμύδας, Πουρνός.
Οι απονομές των Κυπέλλων έγιναν στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Coca-Cola με την ευκαιρία της έλευσης στη χώρα μας του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010.