Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣ ΕΔ/ΕΠΣΕ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας, κανένας θόρυβος δεν δημιουργήθηκε. Υπάρχει θέμα.
Μία μία παράγραφο λοιπόν:
-Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε πως ο θόρυβος δημιουργήθηκε "μεμονωμένα"; Θέλετε να πείτε πως κάποιοι κατάπιαν τη γλώσσα τους;
-Όλοι πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα αλλά κάποιοι το έχουν και ως επάγγελμα αφού αμείβονται  για τις υπηρεσίες τους σε αυτό.
-Φυσιολογικό δεν είναι το  ότι πρέπει να προστατεύει η .....
Επιτροπή Διαιτησίας τους διαιτητές και όταν υπάρχει θέμα κάτι να μην τους ορίζει σε κάποιους αγώνες;
-Ποιος πινοικοποιεί  την καθημερινότητα; Εμείς τιμωρήσαμε κανέναν διαιτητή; Πού παίζει το Σαββατοκύριακο ο διαιτητής κ. Φώτης Στ.; Ποιούς αγώνες Α1 Κατηγορίας θα σφυρίξει; Μήπως εσείς τον τιμωρήσατε και τον στείλατε σε μικρές κατηγορίες, έστω προσωρινά;
-Η ουσία του αθλήματος δεν είναι να εκτελούμε έναν διαιτητή μετά τον αγώνα αλλά να τον προστατεύουμε πριν από αυτόν. Δεν κατηγόρησε κανείς τον συγκεκριμένο διαιτητή αλλά γράψαμε για την Επιτροπή η οποία έκανε το λάθος. Κύριοι της Επιτροπής, πείτε δημόσια το σκεπτικό του ορισμού του συγκεκριμένου διαιτητή στον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΔΡΟΣΙΑ για το κύπελλο.
-Ζητάτε επιχειρήματα. Σας απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Με ποιο επιχείρημα δεν ορίσατε τον Σέγκο, τον Κάμπαξη ή κάποιον άλλον διαιτητή και ορίσατε αυτόν ο οποίος είχε την ατυχία να έχει μια συνάντηση με παράγοντες της μιας ομάδας.
-Δεν είναι "υπόθεση" το ότι σιωπηρά τιμωρήθηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Γιατί τον τιμωρήσατε; Για τη συνάντηση; Για κακή διαιτησία; Για τα μάτια του κόσμου;
Μια "υπόθεση" κάνατε;
-Γιατί θα πρέπει οι ομάδες να προσκομίσουν υλικό από έναν αγώνα; Δεν υπάρχουν παρατηρητές διαιτησίας; Όταν εμείς είχαμε πει για καταγραφή των αγώνων σε βίντεο, κάποιοι μας κορόιδευαν.
Κύριοι, έγιναν λάθη στον συγκεκριμένο αγώνα;
-Κύριοι, το πρόβλημα πολλές φορές είναι τα πρόσωπα που δεν τολμούν να εφαρμόσουν αυτά που η διοίκηση της ΕΠΣΕ θέλει. Δεν είναι τυχαίο που ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου "χτυπά γροθιές στο μαχαίρι" αλλά κάποιοι επιμένουν να κάνουν παιχνίδια.
Τέλος, κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής, κ. Φωτίου, σας εκτιμώ αλλά περίμενα, έστω και για τους τύπους και για το λάθος που έγινε, να είχατε καταθέσει την παραίτησή σας, η οποία φυσικά δεν θα γινόταν δεκτή, αλλά θα έστελνε μήνυμα προς όλους τους διαιτητές.

Τολμήστε, κύριε Πρόεδρε, και θα είναι καλύτερη η επόμενη μέρα.
Καλύψτε τους συναδέλφους σας αλλά όχι αυτούς που εύκολα παρασύρονται.

Χρόνια Πολλά.