Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. ΓΙΑΛΙΑΣ;

 ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ  http://typospor.gr/?mode=details&t=news&id=625
 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

Το Σάββατο το βράδυ οι δύο πλευρές είχαν το τελικό ραντεβού και στην γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας (8:30 μ.μ.) στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού θα παρουσιαστεί και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του Φοίνικα. Να υπενθυμίσουμε ότι, ο.....
Χρήστος Γιαλιάς είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα του Πειραιά μιας και ήταν ο πρόεδρος που καθοδήγησε τον Μανδραϊκό στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ. Οπως βγαίνει από το ρεπορτάζ ο Χρήστος Γιαλιάς έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Προοδευτικής ότι, θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Μετά και την γενική συνέλευση της Δευτέρας θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας Προοδευτικής. Όλα δείχνουν ότι, στον πάγκο του συλλόγου θα βρεθεί δίδυμο, Πιστόλη- Χατζηαλέξη. Συγκεκριμένα ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την τωρινή διοίκηση της Προοδευτικής ενώ, ο Τέλης Πιστόλης είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα από την νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα. Ο Πιστόλης ήταν αυτός που οδήγησε τον Μανδραϊκό και πάλι στην Δ’ εθνική με αποτέλεσμα ο Γιαλιάς να θέλει να τον πάρει μαζί του και στην Προοδευτική. Μετά την γενική συνέλευση θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

{ΨΩΝΙΑ} ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑ

Η χθεσινή ανακοίνωση της ανάληψης της ομάδας από τον Χρήστο Γιαλιά είναι φυσικό ότι, θα ακουστούν και οι πρώτες φήμες σχετικά με την {μετακόμιση} ποδοσφαιριστών από την Μάνδρα στον Κορυδαλλό. Μαζί με τον Γιαλιά, στην ομάδα θα τον ακολουθήσουν ο γενικός αρχηγός , Γρηγόρης Δράγαζης, καθώς και κάποιοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές όπως οι Ραπτόπουλος, Παπαπαναγιώτου.