Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Νέο επίθεση Γιάννη Τάκη κατά Πιλάβιου και απάντηση της ΕΠΟ

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΕΠΟ καλά κρατεί! Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη να αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί απειλές από τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να απαντήσει η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Τάκης για το θέμα της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, προκάλεσε την αντίδραση της Ομοσπονδίας. Mιλώντας στον «FM 100», ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή έκανε λόγο για .....
τηλεφώνημα που δέχθηκε τον Ιούλιο του 2010 από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος αναφερόμενος στην προσφυγή του Ηρακλή στο CAS του είπε... «προσπαθείς να βάλεις προβλήματα στην ΕΠΟ. Θα δεις τι έχεις να πάθεις».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο πλαστό έγγραφο της ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσε ο Ηρακλής και το οποίο παρουσίασε ο Πιλάβιος στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, λέγοντας:

«Ουδέποτε εγώ υπέγραψα και έστειλα κάτι πλαστό στην ΕΠΟ. Τελεία και παύλα. Δεν ξέρω τι έγινε και ποιος το τοποθέτησε, αλλά κανείς από τον Ηρακλή δεν έστειλε τίποτα πλαστό. Ίσως κάποιος μέσα από την ΕΠΟ νόθευσε το έγγραφο και το τοποθέτησε στον φάκελό μας. Από κει και πέρα υπάρχει μια σειρά από πολλά και περίεργα που έγιναν. Δεν έχω καταλάβει ποτέ τη βιασύνη του Πιλάβιου, να ανεμίσει μια φωτοτυπία μέσα στην Βουλή. Ήταν ατόπημα αυτό».

Η αντίδραση της Ομοσπονδίας ήταν άμεση, με την κοινοποίηση στον Τύπο των εγγράφων της ασφαλιστικής ενημερότητας που είχε στείλει ο Ηρακλής και τα οποία έχουν την υπογραφή του Γιάννη Τάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με αφορμή δηλώσεις του πρώην προέδρου του Ηρακλή Γιάννη Τάκη, στις οποίες ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι «Αόρατο χέρι της ΕΠΟ έβαλε στον φάκελο του Ηρακλή τη φωτοτυπημένη και νοθευμένη ασφαλιστική ενημερότητα», σας αποστέλλουμε τα έγγραφα της ΠΑΕ Ηρακλής προς την Ομοσπονδία, τα οποία σας είχαμε γνωστοποιήσει και στις 27/6/2011 με αφορμή δηλώσεις ανάλογου περιεχομένου από τον Γιάννη Τάκη. Στην απόγνωσή του να μεταφέρει αλλού τις δικές του ευθύνες και να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, ο εν λόγω πρώην διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή ψεύδεται κατ’ εξακολούθηση φτάνοντας στο σημείο έως και να εφευρίσκει ανύπαρκτα γεγονότα αποδίδοντας, μάλιστα, στον πρόεδρο της ΕΠΟ συμμετοχή σε αυτά».