Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Άποψή μου

Κύριοι, κάποιοι  το έχουν παρακάνει. 
Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο χώρο της ενημέρωσης και καλά θα κάνει ο χώρος αυτός να τους αποβάλλει για να μην φτάσουμε στο απροχώρητο. Κύριοι, δεν υπάρχουν σήμερα χομπίστες. Όλοι έχουμε τους λόγους μας. 
Άλλοι για τη δημοσιότητα, άλλοι για τα ευρώπουλα, άλλοι για να βοηθήσουμε τον κανακάρη μας, άλλοι για  να πάμε στα .....
γλέντια και στα τραπεζώματα, άλλοι για να είμαστε φερέφωνα της εξουσίας κλπ. Από όλα αυτά το περισσότερο τίμιο είναι αυτός που το κάνει για το μεροκάματο.
Το γράφω γιατί διάβασα "σε άρθρο" του κ. Λαϊνιώτη, ο οποίος σε κάποιο σημείο μας λέει πως το διακριτικό ρεπορτάζ (τι είναι αυτό;) είναι καλύτερο  και ειλικρινές από την εμπειρία και το όφελος του κέρδους!!! 
Κύριε Λαϊνιώτη, λυπάμαι αλλά να έρθω κι εγώ ως χομπίστας στη θέση σας στον ΟΤΕ; Πώς είναι δυνατόν να ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς τη δουλειά σας; Κύριε Λαϊνιώτη, σας έχω ξαναγράψει τους λόγους για τους οποίους είστε στο ραδιόφωνο. 
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Σας το λέω γιατί "χτυπάτε" αυτούς που εργάζονται στα ραδιόφωνα επαγγελματικά. Ηρεμήστε.