Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Λαθρομετανάστες και ''τουρισμός''

Ενοχλήθηκαν κάποια κομματόσκυλα επειδή έγραψα για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Θα το επαναλάβω λοιπόν κι ας παρεξηγηθούν όλοι.
Σήμερα η κυβέρνηση προσπαθεί να παραμυθιάσει τον λαό και παριστάνει τον σωτήρα της Ελλάδας από τους ....
λαθρομετανάστες, παράνομους ή όχι.!!! Δεν λένε την αλήθεια. Είναι προεκλογικά κόλπα και φυσικά κάποιοι θα οικονομήσουν από το θέμα αυτό.
Αν έχουμε 1.000.000 λαθρομετανάστες, πού θα τους πάνε; Από 1000 άτομα σε κάθε Κέντρο Υποδοχής του Χρυσοχοίδη, θα ''βολέψουμε'' περίπου 30.000 λαθρομετανάστες. Οι άλλοι;
Λοιπόν, εμείς τι προτείνουμε; Σήμερα οι λαθρομετανάστες πού κατοικούν; Σε τρώγλες, για τις οποίες πληρώνουν κατά κεφαλή. Τέλος λοιπόν. Προτείνουμε να διαμείνουν, αφού πρώτα τους καταγράψουμε, σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα, όπου θα τους παρέχουμε στέγη και φαγητό αλλά θα εργάζονται. Κανείς δεν θα χρησιμοποιεί στα χωράφια του, στον κήπο του, στην οικοδομή, στην επιχείρησή του λαθρομετανάστη, αν δεν είναι από αυτούς που θα έχουν καταγραφεί και είναι στο πρόγραμμα. Όλοι αυτοί που απασχολούν λαθρομετανάστες θα πληρώνουν ένα τίμημα,με το οποίο θα καλύπτονται τα έξοδα της παραμονής του στην χώρα μας μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος να φύγει.
Όποιος λαθρομετανάστης δεν θέλει να ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα, θα  ξέρει πως θα πηγαίνει στη φυλακή και στη συνέχεια θα έχουμε απέλαση.
Όποιος Έλληνας θα απασχολεί λαθρομετανάστες εκτός προγράμματος, θα καλείται να πληρώνει πρόστιμο ικανό να τον οδηγήσει στο να αλλάξει την άποψή του.
Φίλες και φίλοι, τους λαθρομετανάστες αυτούς θα  μπορούν να τους απασχολούν οι αγρότες, οι Δήμοι και άλλοι φορείς αλλά και ιδιώτες για τα μερεμέτια που πάντα έχουν και πάντα χρησιμοποιούν λαθρομετανάστες.
Με τον τρόπο που εμείς προτείνουμε, δεν θα μείνει τίποτα χωρίς να έχει ενοικιαστεί, οπότε εξασφαλίζουμε κι ένα εισόδημα χειμώνα - καλοκαίρι για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Όσοι έχουν καλύτερη πρόταση, ας την καταθέσουν.
Λυπάμαι αλλά η πρόταση της κυβέρνησης δεν δίνει λύσεις. Δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυσικά οι λαθρομετανάστες θα είναι, στην πλειοψηφία τους, στους δρόμους.