Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Ελλάδα, τη συγκίνησή του και τα παιδιά του

Η εικόνα το Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους έχοντας πίσω του τον χάρτη της Ελλάδας, τον Παρθενώνα και αρχαία αγάλματα ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο. Ο Βρετανός σούπερ σταρ βρέθηκε την Παρασκευή στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών απάντησε σε ερωτήσεις των λίγων τυχερών παιδιών, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δήλωσε συγκινημένος από την συμμετοχή του σε όλη την Ολυμπιακή διαδικασία.
Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας βρίσκεται από την....
Πέμπτη στην Ελλάδα λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και με την συγκεκριμένη επίσκεψη θέλησε να μεταφέρει τα ιδεώδη του Ολυμπισμού αλλά κυρίως να τονίσει στα παιδιά πόσα μπορεί να τους προσφέρει ο αθλητισμός.
Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών του Λονδίνου και παλιός Ολυμπιονίκης των δρόμων ημιαντοχής, λόρδος Σεμπάστιαν Κόε.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται εδώ: «Κάθε φορά που έρχομαι είμαι πολύ χαρούμενος. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Πρώτη φορά ήρθα με την εθνική το 2001, που είχα κάνει και το απ'ευθείας φάουλ στο Μάντσεστερ, αλλά έχω παίξει και με τη Γιουνάιτεντ και με τη Ρεάλ. Είναι μία σπουδαία και παθιασμένη χώρα. Και φυσικά η χθεσινή εκδήλωση μου θύμισε και πόσο ιστορική είναι».