Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ελλείψεις, αλλά όχι σοβαρές, στον φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ


Συμπληρωματικά στοιχεία ζήτησε η ΕΠΟ για τον φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ από τους ανθρώπους της ΠΑΕ στη σημερινή συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής αδειοδοτήσεων, Γιώργο Δημητρίου, είχε συνάντηση με τη διοικούσα Επιτροπή την ΠΑΕ και εκεί διαπιστώθηκαν παραλείψεις (αφορούν παραστατικά πληρωμών), αλλά όχι τόσο....
σοβαρές.
Από την πλευρά της ΕΠΟ έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις προς προκειμένου να καλυφθούν τα «ανοικτά μέτωπα», όπως οι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν υπογράψει τον διακανονισμό που τους είχε προτείνει η ΠΑΕ (Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Ξενοδόχοφ), μέχρι την Τρίτη όταν και θα εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας.


Τζώρτζογλου: «Υπάρχει παραβίαση των κανονισμών»


Ο Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε πως υπάρχει παραβίαση των κανονισμών από τον Πανιώνιο, τόνισε πως η ΕΠΣ Ηρακλείου θα στηρίξει τον Εργοτέλη, ενώ αναφέρθηκε και στην αδειοδότηση του ΟΦΗ.


Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε στον Athleticradio 104,2:


Για την υπόθεση του Εργοτέλη ο οποίος ζητάει την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Πανιώνιο: «Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει σαφής παραβίαση των κανονισμών. Οποιαδήποτε απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ είναι άμεσα εφαρμόσιμη. Είναι ένα ερωτηματικό το πώς καμία ομάδα δεν έκανε ένσταση στον Πανιώνιο. Ίσως οι ομάδες τότε να μην περίμεναν ότι θα κινδύνευαν.


Ίσως να μην τον γνώριζαν κιόλας. Στην αίτησή του ο Εργοτέλης λέει ξεκάθαρα ότι δεν γνώριζε τίποτα. Όταν δεν το ξέρει ο Εργοτέλης, που είχε και πρόεδρο στην Σούπερ Λιγκ, γιατί να το γνωρίζουν οι άλλοι. Υπάρχει όμως μια απόφαση της ΕΠΟ που έχει πάει στην Σούπερ Λιγκ. Θα έπρεπε η διοργανώτρια από την στιγμή που έλαβε την απόφαση να μην όριζε παιχνίδια του Πανιωνίου.


Για τον ΟΦΗ και το θέμα της αδειοδότησής του, είπε: «Δεν είμαι αισιόδοξος για τον ΟΦΗ. Ανεξάρτητα με το θέμα της αδειοδότησης, όπου θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσει να πάρει αδειοδότηση. Τον ΟΦΗ τον θέλω διαφορετικό. Πιο υπερήφανο και αξιοπρεπή. Ακόμα και αν χρειαστεί να είναι στην Δ' Εθνική. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Να παρακαλάει κάθε καλοκαίρι ένα υπάλληλο που δεν πληρώνεται όλο το χρόνο να υπογράψει, ή ένα ποδοσφαιριστή για τον ίδιο λόγο, είναι προσβλητικό. Είναι σκληρό να μιλάμε για Δ' Εθνική. Αλλά ίσως είναι καλύτερο, από τα να σε κυνηγούν εκείνοι στους οποίους οφείλεις. Δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα. Η προσπάθεια του Σήφη και των άλλων παιδιών που ανέλαβαν είναι τεράστια, αλλά φοβάμαι ότι είναι ένα πηγάδι δίχως πάτο. Έχουν γίνει σοβαρά λάθη και δυστυχώς αυτά τα λάθη, πληρώνονται σήμερα με αυτήν την κατάσταση».