Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

Την καλύτερη στιγμή αποφάσισε να μην έχει συμμετοχή στην διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ομάδας ο κ. Μλέτσας Βαλάντης.
Η διοίκηση που θα προκύψει μπορώ να γράψω πως είναι ήδη γνωστή με πρόεδρο τον κ. Λούκα. Φυσικά θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αφού όποιος έχει σπείρει ανέμους, είναι δεδομένο πως θα θερίσει θύελλες.
Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ όπως και σε κάθε ομάδα, δεν....
είναι εύκολα τα πράγματα και οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Αν πάντως κατάλαβα καλά, η νέα διοίκηση, θα κάνει τα αντίθετα απ΄ όσα ο κ. Λούκας υποσχόταν και οραματιζόταν το περασμένο Καλοκαίρι!!!
Τώρα μιλούν για πολύ χαμηλό μπάτζετ και όχι για πρωταθλητισμό!! Θα στηριχθούν σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, αλλά και σε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε μια ηλικία ¨απόσυρσης¨!!!
Είναι γεγονός πως στην Αρτάκη δεν βάζουν υψηλούς στόχους για να μην εκτεθούν, αφού την χρονιά που πέρασε με πρόεδρο τον κ. Μπλέτσα η ομάδα είχε ρόλο πρωταγωνιστή, παρά τις τρικλοποδιές που έβαλαν στην ομάδα παράγοντες, αλλά και ποδοσφαιριστές!!
Αλήθεια, είναι δυνατόν μετά την πορεία που είχε η Αρτάκη, να θέλουν κάποιοι να την δούνε και πάλι στα ¨χαμηλά¨ της βαθμολογίας και σε ρόλο κομπάρσου;
Κύριοι, η ΑΡΤΑΚΗ δεν αξίζει μια τέτοια τύχη. Αν δεν έχετε δυνάμεις και απλά θέλετε την καρέκλα, θα βγείτε χαμένοι.