Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 -Δελτίο Τύπου
Σίμος Κεδίκογλου: Να σταματήσουν οι ενέργειες για τη μεταστέγαση του ΟΑΕΕ Αλιβερίου
Να σταματήσει κάθε ενέργεια που έχει δρομολογηθεί για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του Περιφερειακού Τμήματος ΟΑΕΕ Αλιβερίου και τη συστέγασή του με το Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου, μετά την ανακοίνωση, ότι πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το....
τέλος Ιουνίου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα πρέπει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για την κατάργηση του ΟΑΕΕ πριν αναλάβει νέα κυβέρνηση.
Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει ταχθεί υπέρ κάθε προσπάθειας για την αποτροπή της κατάργησης του Περιφερειακού Τμήματος ΟΑΕΕ Αλιβερίου, τονίζοντας τις αρνητικές συνέπειες, που θα υπάρξουν ειδικά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να επανεξεταστούν οι αυθαίρετες και επικίνδυνες αποφάσεις που έχουν ληφθεί χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες.
Όπως έχει δηλώσει δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες επενδύσεις για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης και της στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, εάν η περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου αποστραγγιστεί από βασικές Υπηρεσίες.