Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ ΚΥΜΗ 10-10-2012

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ

Με αφορμή τα λανθασμένα και ψευδή στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τοΓυμναστικό Σύλλογο Κύμης , σχετικά με μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι στον σύλλογο και τον καταιγισμό χαρακτηρισμών δημιουργείται η ανάγκη αποκατάστασης της αλήθειας.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων των ομάδων της Δημοτικής Ενότητας Κύμης και η χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου είναι κάτι που έχει καθοριστεί πολύ καιρό πριν και φυσικά δεν γίνεται να μεταβάλλεται χωρίς σοβαρό λόγο. Η χρήση του προϋποθέτει και την παρουσία προσωπικού και μια σειρά ....
ενεργειών που σκοπίμως παραγνωρίζει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος. Δεν μιλάμε για στάδιο, μιλάμε για κλειστό γυμναστήριο που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για μπάσκετκαι βόλευ και απαιτεί την παρουσία προσωπικού (πχ φύλακας, καθαρίστρια κλπ). Κατά τον καθορισμό του προγράμματος για την προπόνηση των ομάδων, έγινε ισότιμη και δίκαιη κατανομή ανάμεσα στις δύο ομάδες μπάσκετ της Α΄ΕΣΚΑΣΕ δηλαδή του Γ.Σ. Κύμης και του Αθλητικού Ομίλου Κύμης και παραχωρήθηκε το γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα για την κάθε μια. Ακριβώς τον ίδιο χρόνο και για τις δύο ομάδες!!
Η αίτηση που έγινε από τον Γ.Σ. Κύμης για επιπλέον χρήση του χώρου απορρίφθηκε λοιπόν για τους προαναφερθέντες λόγους. Όπως επίσης δεν δόθηκε επιπλέον χρόνος στον Α.Ο.Κύμης, όπως ψευδώς αναφέρεται.
Οι συκοφαντίες , η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Γ.Σ. Κύμης και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν δεν είναι κάτι που προάγει το «ευ αγωνίζεσθε» και σίγουρα δεν δείχνει κανενός είδους ήθος αθλητικό ή μη.Κρίνοντας ότι παρόμοιες ανακοινώσεις υποτιμούν τους φιλάθλους της Κύμης, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στα κάθε είδους σχόλια τα οποία κατά καιρούς υποβαθμίζουν τα αθλητικά της περιοχής μας.

Η Αντιδήμαρχος Κύμης
Αρετή Μπάτσα - Θωμά