Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σταύρος Σταθαράς

Με αφορμή σχόλιό σας το οποίο αναρτήθηκε σήμερα σχετικά με επεισόδια και ανταπόδωση βίας στον αγώνα κυπέλου μεταξύ της ομάδος μας ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών θα ήθελα να επισημάνω τα κάτωθι προς αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας των γεγονότων και όχι αυτής που ενδεχομένως να αποτυπώνεται και εύλογα εκλαμβάνεται από τους αναγνώστες και ειδικά τους μη παρόντες στον αγώνα. 
Η αλητεία και ο τραμπουκισμός ανθρώπων οι οποίοι ....
θέλουν να λέγονται ΄δασκαλοι΄ και ΄παιδαγωγοί΄καθώς απευθύνονται σε μικρά παιδιά και ειδικά κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που εμείς σαν ομάδα και εγώ προσωπικά σαν προπονητής αυτής, πρεσβεύουμε. Ανανδρες επιθέσεις σε κορίτσια 18-20 ετών, υβρεολόγιο από ανθρώπους μεσήλικες , ανθρώπους που από θύτες γίνονται θύματα με διάφορες αναρτήσεις σε blogs δεν θα μας παρασύρουν ποτέ στην ίδια τραγική κατάσταση.. 
Προσπάθεια δική μου και των κοριτσιών που προσέτρεξαν μαζί μου στα αποδυτήρια -γνωρίζετε και τη σχετική απόσταση από τους πάγκους- ήταν η απομάκρυνση και μόνο του αλητήριου βοηθού προπονητή ο οποίος αδραξε την ευκαιρία να μπεί στα άποδυτήριά μας και να χειροδικήσει στην παικτριά μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ η οποία είχε αποβληθεί προ ολίγων λεπτών. 
Κανείς δεν ανταπέδωσε χτυπήματα σε αντίθεση με τον ίδιο ο οποίος με την συνδρομή παικτριών της ομάδος του έβριζαν χυδαία και προσπαθούσαν να χτυπήσουν όποιον και όποια έβρισκαν μπροστά τους. 
Αδιάψευτος μάρτυρας της εικόνας αυτής ήταν ο διαιτητής ο οποίος από απόσταση λίγων μέτρων έβλεπε και κατέγραψε στο Φ.Α. χωρίς την παραμικρή αναφορά επίθεσης από  μέρους μου προς οιονδήποτε. 
Χωρίς καμία διάθεση δικαιολογιών καταδικάζουμε όλοι τέτοιες ενέργειες καθώς μέσα από την προσωπική μου διαδρομή στο χώρο το ήθος και ο σεβασμός του αντιπάλου ήταν και είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία προσπαθώ να μεταβιβάσω στα παιδιά που εγώ κατευθύνω.
 
           Με εκτίμηση
 
     Σταύρος ΣΤΑΘΑΡΑΣ
   Προπονητής ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ
     Διπλ/χος  UEFA  B΄