Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ  –  Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ  3-2

Αγώνας με πολλές συγκινήσεις έγινε στο γήπεδο του Αλιβερίου με την τοπική ομάδα να παίρνει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την νίκη και αφού ένα λεπτό πριν η ομάδα μας είχε προς το παρών ισοφαρίσει.
Το ξεκίνημα ήταν καλό και με  ένα γρήγορο γκολ για την ομάδα μας στο 6΄με τον Ζαούρη δεν είχε την ανάλογη συνέχεια αφού η ομάδα μας με πολλές ελλείψεις σε αυτό το παιχνίδι  έδωσε χώρο στον αντίπαλο που  δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για ....

γκολ στο 15΄και στο 18΄. 
Η ισοφάριση ήρθε όμως στο20΄με Σταμέλο ύστερα από  ολιγωρία της άμυνας μας , στη συνέχεια και για 10΄η ομάδα του Ταμυναικού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά την ευκαιρία για γκολ την δημιούργησε η ομάδα μας όταν το πλασέ του Μικράκη εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 
Στο 34΄όμως η ομάδα του Ταμυναικού έκανε δύο τα γκολ με τον Πουρή. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Ζαούρης στο 40΄μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας
με πολύ καλύτερο πρόσωπο δεν έδωσε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει και στο 55΄ο Κουλοχέρης ύστερα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ χάνοντας σίγουρο γκολ, η φάση αυτή έδωσε άλλο ρυθμό στο παιχνίδι μας αναγκάζοντας τον αντίπαλο να οπισθοχωρήσει αλλά η  καλή αμυντική λειτουργία να μην δίνει περιθώρια στην ομάδα μας για κάτι καλό που ήρθε όμως, για λίγο αφού το ωραίο γκολ του Ζαούρη στο 93΄ δεν ήταν αρκετό αφού στο επόμενο λεπτό από λάθος εκτίμηση του Παπαρίδη ο Λύκος μέσα σε πανηγυρισμούς έκανε το 3-2 χαρίζοντας τους τρείς βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, με την ομάδα μας για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζει  την ήττα στα τελευταία λεπτά που  θα πρέπει να μας προβληματίσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Άριστη η διαιτησία του κ. Σέγκου και των κ.κ. Ράζου ,Καντάρη.

Α.Ε.Λ. 
Παπαρίδης, Παππάς, Μικράκης [ 79΄Μπαλόζι Κρ.], Κατσαρής, Κέντρος, Ξύδης, Μπούρικας, Κουλοχέρης, Ζαούρης, Κηρύκος [ 72΄΄Αθανασίου], Τσαλιαγκό.

Τον Ερμήλιο  θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας το Σάββατο 22/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο των Φύλλων