Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25 Απριλίου 2013
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου 
του Συλλόγου Γονέων από αριστερά προς δεξιά: 
Μαριάνθη Μιγκλή, Ειρήνη Τσουμαρη, 
Έλενα Στρουμπούλη και Ελένη Κατσούλη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς κινητοποίησε εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γονείς και παιδιά για να φτιάξουν πασχαλινές λαμπάδες τις οποίες σήμερα το πρωί μοίρασαν σε όλα τα παιδιά του Σχολείου και στους δασκάλους.
Επίσης με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των διδασκόντων καλέστηκαν μαθητές και γονείς να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύονται να ....
καλύψουν βασικές ανάγκες διαβίωσης. Οι μαθητές και οι γονείς ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό ενώ τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια των δασκάλων ταξινόμησαν τα τρόφιμα τα οποία ήδη μοιράστηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ελένη Κατσούλη «Η ανταπόκριση των γονέων και των παιδιών σε αυτές τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και εθελοντισμού ήταν καταπληκτική γεγονός που μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε και με άλλες πρωτοβουλίες συνεισφοράς. Ιδιαίτερα πρέπει να επισημάνουμε και την συνδρομή και συμπαράσταση της Διευθύντριας κ. Φωτεινής Αρτσίτα και των εκπαιδευτικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση.»