Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΑΜΕ -ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πυροβόλησαν τους εργάτες γιατί ζητούσαν τα δεδουλευμένα
30 τραυματίες, 4 σε κρίσιμη κατάσταση


Εικόνες απ’ το μέλλον χθες 17/04/2013 στη Μανωλάδα. Οι μετανάστες εργάτες γης στη Μανωλάδα εκτός από την κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία που δέχονται καθημερινά, τη δουλειά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και χωρίς ασφάλιση, τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης και έλλειψης κάθε μέτρου υγιεινής χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς από ....
ανθρώπους-μπράβους της εργοδοσίας με αποτέλεσμα τη μεταφορά περίπου 30 στο νοσοκομείο.
Ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται κλίμα για την «αθώωση» του επιχειρηματία και των αυλικών του με αναφορές σε ΜΜΕ για πυροβολισμούς στα πόδια, στον αέρα, για «αυτοάμυνα» κ.τ.λ.. Ο επιχειρηματίας αν και συνελήφθη, αργά το βράδυ αισθάνθηκε «αδιαθεσία» και διακομίστηκε σε Κέντρο Υγείας, ενώ λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο του Πύργου. Το βράδυ έφτασε μία διμοιρία των ΜΑΤ για την προστασία των αυλικών του επιχειρηματία.
Οργάνωση παντού, είναι ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούν οι εργαζόμενοι ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Οργάνωση απέναντι στην πλουτοκρατία, το κράτος της και τους μηχανισμούς της.