Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ ''Κουράστηκε'' αλλά τα κατάφερε


Χρειάστηκε να γίνουν πολλά και διάφορα για να φτάσει ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ να πάρει το πρωτάθλημα, να κερδίσει στα μπαράζ και να ανέβει κατηγορία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να κοιτάει μπροστά. Να δει το αύριο, να φροντίσει ώστε να έχει μια δυνατή έδρα κι ένα γήπεδο που να είναι κατάλληλο για ποδόσφαιρο.
Ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ στη νέα κατηγορία πρέπει να έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να αποφύγει τα χειρότερα αφού πάλι θα.....

είναι πολλές οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τοπικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές έμπειρους για μια τέτοια κατηγορία και με αντιπάλους που μόνο εύκολοι δεν θα είναι.
Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, διοικητικό πρόβλημα. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς στηρίζει με πάθος και με κάθε μέσο την ομάδα και αυτή τη χρονιά ίσως ξεπέρασε κάποια πράγματα που δεν του επέτρεπαν να δει και να καταλάβει πως όλα μόνος του δεν μπορεί να τα πετύχει. Έτσι ανοίχθηκε και πήρε ανθρώπους που τον βοήθησαν να πετύχει στόχους. Θα ήταν πλήγμα για τον ίδιο προσωπικά '''μετά την ήττα'''' στο πρωτάθλημα μπάσκετ όπου  ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ ήρθε δεύτερος αφού την άνοδο πήρε ο  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ, να μην πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.
Από την αρχή είχε ρίξει το βάρος στο μπάσκετ, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει την άνοδο και μάλιστα από μια ομάδα που στο τιμόνι της βρίσκεται η οικογένεια Θεοδώρου. Είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οικογένειες κι έτσι η άνοδος του Α.Ο ΚΥΜΗΣ στο ποδόσφαιρο λειτούργησε και ως παυσίπονο για τον πόνο και την πίκρα από την ''ήττα'' στο πρωτάθλημα του μπάσκετ.
Τώρα δεν θα είναι αντίπαλος με την οικογένεια Θεοδώρου. Τώρα ο Α.Ο. ΚΥΜΗΣ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για ναπαραμείνει στη Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία και γιατί όχι να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄Εθνική. Ακόμη δεν γνωρίζει κανείς σε ποιον όμιλο θα παίζει η ομάδα και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί της, αλλά πιστεύουμε πως όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο.
Επίσης θα είναι σημαντικό για την ομάδα να ευαισθητοποιηθούν οι φίλαθλοι της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής και να πάνε στο γήπεδο. Με 50-100 φιλάθλους δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο για ομάδες που αξίζουν να πάνε σε επαγγελματική κατηγορία. Μια περιοχή όπως ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, η οποία έχει φιλάθλους που διψούν για ποδόσφαιρο, δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να γεμίζει το γήπεδο. Αυτό είναι πρόβλημα και η διοίκηση του Α.Ο. ΚΥΜΗΣ επιβάλλεται να το λύσει.