Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΠΑΟ

Τη συναναστροφή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη «πλήρωσε» ο Βασίλης Παρθενόπουλος με την απομάκρυνσή του από τη θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Παρθενόπουλο διεκόπη μετά από 9 χρόνια και σύμφωνα με κύκλους των «πρασίνων» οφείλεται αποκλειστικά στις επαφές του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«Όποιο στέλεχος της ΠΑΕ συναναστρέφεται δημοσίως.....
και εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο πως θα οδηγείται στην έξοδο» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε σενάρια που είχαν να κάνουν σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον Άραβα επενδυτή για το «Τριφύλλι».
«Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου της ομάδας μας συνεχίζεται. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, επομένως δεν πρόκειται να μπούμε και σε καμία ατέρμονη συζήτηση που παραπέμπει σε… Τσακιάδες κλπ. Οτιδήποτε ‘εμφανίστηκε’ και πάλι στη δημοσιότητα προέρχεται είτε από την παλιά ιδιοκτησία που θέλει να μας αποσταθεροποιήσει είτε από τους ‘απέναντι’.
» Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση οικονομικής εξυγίανσης, συζητάει μόνο πάνω σε σοβαρά και πραγματικά δεδομένα και όχι σε φήμες, επομένως ούτε οι ‘εμπλεκόμενοι’, ούτε τα ΜΜΕ να μην χάνουν τζάμπα το χρόνο τους εφόσον δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις» τόνισαν «πράσινοι» κύκλοι.