Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μπλοκο στους φασίστες

 Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 18.30 στην πλατεία Ιστιαίας
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.
Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και ...

δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.
Γρανάζι του εκμεταλλευτικού συστήματος, η Χρυσή Αυγή θέλει να πείσει εργάτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, νεολαία, όσους συνθλίβονται από τα μονοπώλια, ότι έχουν ίδια συμφέροντα μαζί τους, πως για όλα φταίνε οι οικονομικοί μετανάστες που μας παίρνουν τάχα τις δουλειές.
Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κοινά συμφέροντα όσοι μοχθούμε και παράγουμε τον κοινωνικό πλούτο με αυτούς που τον λυμαίνονται, που τον κάνουν ιδιοκτησία τους
και γεμίζουν τα σεντούκια τους, αυξάνουν τις καταθέσεις τους στις ελβετικές τράπεζες.
Εχθροί του λαού, τραμπούκοι των μονοπωλίων, δεν μας ξαφνιάζει η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός τους. Καλοπιάνουν στα λόγια το λαό για να τον μαχαιρώσουν πισώπλατα στην πρώτη ευκαιρία.  Μετά το μαφιόζικο χτύπημα στο Πέραμα ενάντια στους πρωτοπόρους συνδικαλιστές της Ζώνης, μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το Κερατσίνι, να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.  Να σβήσουν από προσώπου γης.
Πρέπει να  αποκαλύπτονται και να απομονώνονται με κάθε ευκαιρία.
Η διέξοδος βρίσκεται στην οργάνωση της λαϊκής πάλης και συμμαχίας με κατεύθυνση την ανατροπή του συστήματος που γεννά και θρέφει τη Χρυσή Αυγή.
Το ΠΑΜΕ και η Λαϊκή Επιτροπή Β. Εύβοιας καλούν τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.