Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ε.Λ. – A.O AΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2 - 0

Καλή απόδοση και νίκη με 2-0 είχε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Αμαρυνθιακό.
Με δέκα παίχτες στην ενδεκάδα από αθλητές της σχολής και με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών, η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα έδωσε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της, και με καλή κυκλοφορία έκλεισε τον αντίπαλο στην εστία του δημιουργώντας φάσεις για γκολ με ....

τους Μικράκη 10΄και 15΄, και Ζαούρη 20΄.
Στο 33΄ο Μπαλόζι Κρ. έκανε με ωραίο πλασέ το 1-0, και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε και για δεύτερο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 60΄ η ομάδα της Αμαρύνθου προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρνει με την καλή ευκαιρία να την χάνει η ομάδα μας με τον Αργύρη που μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο γκολ.
Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας είχε πάλι καλό ρυθμό προσπάθησε για το δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε προς το τέλος του αγώνα στο 87΄με σουτ του Μικράκη.
Οπωσδήποτε στα θετικά του αγώνα η νίκη αλλά και η χρησιμοποίηση αθλητών από την σχολή μας δείγμα της δουλειάς που γίνεται χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Καλή η η διαιτησία των κ.κ. Πάνου , Χουλιάρα και Παυλάτου.
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου [77΄Τσαλιαγκός], Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ., Μπαλόζι Κρ., Αργύρης Γ. [ 63΄Λάμπρου ] Χατζηαντωνάκης [ 88΄Τζανής ], Κορκόβελος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στα Κριεζά με τη τοπική ομάδα την Κυριακή 15/12 και ώρα 15.00 .
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr.