Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

¨Σπρώχνουν¨ τον Θωμά ...

Θα το γράψω κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Πανηγυρίζουν κάποιοι οι οποίοι, δεν έχουν ούτε μυρωδιά από εκλογές και επικοινωνιακή πολιτική.
Νομίζουν πως με δικαστικές αποφάσεις θα οδηγήσουν τον δήμαρχο κύριο Θωμά σε ήττα στις εκλογές του Μαΐου!!
Κύριοι, κανείς δεν συμφωνεί με την κάθε μορφή βίας, αλλά δεν πρέπει οι αντίπαλοι του κ. Θωμά, να του δίνουν συνεχώς την μπάλα και ....
να βάζουν αυτογκόλ.
Έλεος κύριοι. Το επεισόδιο για το οποίο καταδικάστηκε σήμερα ο Δήμαρχος έγινε το 2009. Το 2010 είχαμε εκλογές και ο κ. Θωμάς τις κέρδισε. Ποιος δεν γνώριζε τότε το επεισόδιο; Το γνώριζαν όλοι και ψήφισαν Θωμά.
Σήμερα τι λέει η απόφαση; Καταδικάσθηκε ο κ. Θωμάς για την πράξη του, αλλά ταυτόχρονα καταδικάστηκε και ο κ. Μπελιάς ο οποίος τον έβγαλε από τα έβρισε ή δεν ξέρω τι άλλο λέει η απόφαση.Τι θα κάνει τώρα ο κ. Θωμάς;
Θα πάει στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις και θα λέει πως δήμαρχος είναι, αλλά είναι και άνθρωπος και δεν μπορεί να ανέχεται να τον βρίζουν και έκανε κάτι το οποίο δεν ήθελε να το κάνει, αλλά του έσπασε τα νεύρα ο κ. Μπελιάς.
Κύριοι, σε ποιο χωριό του Δήμου θα τον μαυρίσουν, γι΄ αυτό το θέμα;
Ας μη γελιόμαστε. Θα διαπιστώσουν όλοι πως στο Εφετείο θα πούνε μια συγνώμη και θα αθωωθούν. Τότε δεν θα είναι προεκλογική περίοδος. Τότε κανείς δεν θα θελήσει να πληρώσει περίπου 20.000 ευρώ, γιατί πιθανότατα να μην τα έχει. 
Κύριοι λυπάμαι, αλλά αυτά δεν θα τα κάνατε ούτε κι αν σας πλήρωναν.
Θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα.