Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Βόρειος

Δεν τον γνωρίζω τον κ. Χρήστο Μπεκιάρη κι ας με συγχωρέσει γι΄ αυτό Τον ακούω όμως στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ όταν κάνει τις ανταποκρίσεις του για τις ομάδες της Βόρειας Εύβοιας και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου.
Είναι μετρημένος και σοβαρός. Απλός και κατανοητός και σε καμιά περίπτωση φαφλατάς και υπερόπτης.
Τα γράφω αυτά γιατί κάνοντας συγκρίσεις βλέπεις και την διαφορά. Δυστυχώς στη Βόρεια Εύβοια υπάρχουν και αυτοί που πραγματικά σέρνουν καράβι με τις αρλούμπες τους και με τον τοπικισμό τους.
Μέχρι την περασμένη χρονιά υπήρχε στην Βόρεια Εύβοια ....
και ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου ο οποίος και γνώστης ήταν και σοβαρός. Τον ακούγαμε και στον 96,5 αλλά τώρα δεν τον ακούμε και δεν ξέρω το γιατί.
Πάντως ο κ. Μπεκιάρης αξίζει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και να είναι σίγουρος πως αυτό θα εκτιμηθεί από όλους.
Οι ανταποκρίσεις δεν είναι για να ¨γεμίζουμε¨ απλά ραδιοφωνικές ώρες, διαβάζοντας την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ. Αυτό το κάνουν και οι κότες. 
Κύριε Μπεκιάρη, σας εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια. Τα όποια λάθη είναι ανθρώπινα και από αυτά μαθαίνουμε όλοι. Φυσικά προς το παρόν δεν έχετε και αντίπαλο στην περιοχή και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό δεν σας βοηθά γιατί ο συναγωνισμός κάνει πάντα καλό. Βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι. Το γράφω αυτό γιατί ο ανταποκριτής πρέπει να βγαίνει και να λέει αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή που καλύπτει και όχι να μας λέει από τον Βορρά, τα νέα του Νότου!!!
Καλημέρα σας και εύχομαι τα καλύτερα για σας. Να ξέρετε πως για τα λάθη σας θα γράφω, και ελπίζω να μη θυμώνετε εύκολα.