Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίς στα πλαίσια της εντός έδρας αγωνιστικής του υποχρέωσης της 19ης Ιανουαρίου 2014 για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας ανακοινώνει τα εξής:
1. Για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την 19 Ιανουαρίου 2014 απέναντι στον Α.Ο. Τρίκαλα 1963, θα χορηγηθεί ειδική άδεια εισόδου σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ τα οποία θα την αιτηθούν μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 16.00.
2. Η αίτηση που θα γίνεται προς το γραφείο ....

τύπου του Α.Ο. Χαλκίς θα αποστέλλεται είτε εγγράφως στα γραφεία της ομάδας είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail info@aoxalkisfc.gr. Η εν λόγω αίτηση είναι υποχρεωτικό
να περιέχει τα εξής:
 Α) ονοματεπώνυμο και ιδιότητα του εκάστοτε δημοσιογράφου / τεχνικού / φωτορεπόρτερ που θα βρεθεί στο γήπεδο την ημέρα και ώρα του αγώνα.
 Β) τον σκοπό για τον οποίο το συγκεκριμένο ΜΜΕ αιτείται την άδεια εισόδου (βιντεοσκόπηση, ραδιοφωνική μετάδοση, φωτογραφική κάλυψη, κλπ).
3. Η ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.
4. Η βιντεοσκόπηση των αγώνων θα γίνεται είτε μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, είτε από προκαθορισμένα σημεία της εξέδρας του δημοτικού σταδίου.
5. Για το φωτογραφικό ρεπορτάζ και ΜΟΝΟ, θα επιτρέπεται η είσοδος των δημοσιογράφων στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλα τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον που δείχνουν ως προς την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων