Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣΕ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ  στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 18.02.2014 και έλαβε τον αύξοντα αριθμό 4,  αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου   εισόδου «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»  που εκδόθηκε για τον κύριο ΒΕΤΤΑ ΜΑΝΩΛΗ  στις 27.09.2013, λόγω μη τήρησης   των  κανόνων  δημοσιογραφικής δεοντολογίας και  του  «ευ αγωνίζεσθαι».

       Είχε γνωστοποιηθεί από την Ένωση, σε όλους τους ....
  εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε,  ότι  οι κάτοχοι  δελτίων  «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»  θα  έχουν ελεύθερη είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους , μόνο   για φωτορεπορτάζ  και δε θα έχουν  απολύτως κανένα δικαίωμα,  για μετάδοση αγώνων.

      Για να  είναι ουσιαστική η συμβολή τους  στην προστασία και στην αναβάθμιση του αθλήματος, θα  πρέπει, να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος , να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα , να σέβονται και να μη παραβαίνουν τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

      Από τον εν λόγω κύριο , που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Ένωση (για αντιαθλητική συμπεριφορά),  δυστυχώς,  δεν τηρήθηκαν τα παραπάνω ,  αφού,   χρησιμοποιώντας το δελτίο ελεύθερης εισόδου  στους αγωνιστικούς χώρους,  έκανε μετάδοση αγώνων  και όχι μόνο,  μη σεβόμενος τις αποφάσεις και τις εγκυκλίους της διοργανώτριας.