Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οι κομπλεξικοί

Όταν είσαι κομπλεξικός, δεν μπορείς ποτέ να χαρείς με τις επιτυχίες των άλλων. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Νικολάκη μας....
Έχει πρόβλημα με τις επιτυχίες του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και με την θέση του Παπακωνσταντίνου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κόμπλεξ του είναι τόσο μεγάλο, που φτάνει στο σημείο να ενημερώνει για τα πάντα τον τέως και τα παπαγαλάκια του!!
Παρακολουθεί τον Παπακωνσταντίνου και ψάχνει να βρει με τι ....
αυτοκίνητο κυκλοφορεί, με ποιους κάνει συναντήσεις και άλλα πολλά.
Ρουφιανεύει τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με τον χειρότερο τρόπο. Πίστευα πως το έκανε για να βοηθήσει την ομάδα της Πελοποννήσου, την οποία είχε αναλάβει ο τέως, αλλά τώρα που έφυγε γιατί το συνεχίζει;
Τέλος πάντων. Εγώ έχω δηλώσει πως βγάζω το καπέλο στον κ. Παπακωνσταντίνου και στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ για τις επιτυχίες τους και τους εύχομαι τα καλύτερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι ενάντιά τους για κανέναν λόγο.
Είναι τιμή για την Εύβοια που έχει ομάδα στην Β΄ Εθνική και φυσικά το ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.
Και για να κάνω αυτό που κάνει ο Νικολάκης, γράφω κι εγώ πως το Νικολάκης δεν είναι πραγματικό πρόσωπο, αλλά ένα όνομα στην τύχη.