Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΝΔ-ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σχετικα με τις αοριστες δηλωσεις του υποψηφιου περιφεριαρχη του ΣΥΡΙΖΑ κ Αποστολου και τις προθεσεις του για την αναπτυξη του πρωτογενεις τομεα στην Ευβοια και γενικοτερα στη Στερεα Ελλαδα στην προσφατη συνεντευξη τυπου στη Χαλκιδα ο τομερχης αγροτικου της ΝΟΔΕ Ευβοιας κ. Γιαννης Λαλανιτης εκανε την ακολουθη δηλωση :
΄΄Ο πρωτογεννης τομεας ( γεωργια – κτηνοτροφια ) και γενικοτερα ο ...

αγροτοδιατροφικος τομεας αποτελει την ατμομηχανη της οικονομικης αναπτυξης της χωρας. Ειναι εκεινος ο τομεας του οποιου η αναπτυξη και ο εκσυχρονισμος του μπορουν να συμβαλουν αποφασιστικα στην εξοδο της χωρας απο την κριση, να δημιουργησουν θεσεις εργασιας και ευημερια.
Ειναι σημαντικο το γεγονος οτι ενοψη των αυτοδιοικητικων εκλογων - ευρωεκλογων εκτος απο την κριτικη στην κυβερνητικη πολιτικη και στα μνημονια που ακουμε μεχρι σημερα ,να ακουσουμε και προτασεις, να δουμε και βιωσιμα σχεδια αναπτυξης του πρωτογενους τομεα, τα οποια θα καθορισουν τελικα και την ψηφο του αγροτικου πληθυσμου της περιφερειας στις αυτοδιοικητικες εκλογες.
Περιμενουμε λοιπον με ενδιαφερον απο τον κ Αποστολου τις ολοκληρωμενες και οικονομικα βιωσιμες προτασεις για την αναπτυξη του πρωτογεννους τομεα στην Στερεα Ελλαδα και την Ευβοια.΄΄
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ