Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ – Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ


-Η ομάδα νέων της σχολής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στα πέντε τελευταία χρόνια θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Χαλκίδας στο γήπεδο του Προκοπίου.
Η ομάδα μας στην ημιτελική φάση κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Λήλα Βασιλικού/Αναγέννησης Ευρίπου με.....
γκολ που σημείωσε ο Μπαλόζι Κρ..
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του ακούραστου για τον αθλητισμό και όχι μόνο Ηλία Κουτσουφλάκη.
-Στη φιέστα του πρωταθλητή Ολυμπιακού βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά η σχολή μας με τους αθλητές και γονείς να απολαμβάνουν το θέαμα να χειροκροτούν, και να εύχονται και την επόμενη χρονιά να.... είναι σε ανάλογη φιέστα της ομάδας του Ολυμπιακού, που η ομάδα μας έχει την τύχη να εκπροσωπεί εδώ και 10 ΧΡΟΝΙΑ αντάξια πιστεύουμε της ιστορίας του Ολυμπιακού.
-Η ομάδα μας δεχόμενοι πρόσκληση του Ηρακλή Ψαχνών βρέθηκε με τους μικρούς αθλητές της στα Ψαχνά και παρακολούθησαν τον αγώνα Ηρακλή Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου.
Μάλιστα τα αστεράκια μας είχαν την χαρά να συνοδέψουν την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μας ευχαριστεί την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών για την πρόσκληση και εύχεται να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ανόδου στην Super League για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.