Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ/Νέοι Ορίζοντες

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα που επικρατούσε από όλους τους παριστάμενους, μίλησε στο Οριό , στο Πυργί και στο Ρολόι τη Δευτέρα 21 Απριλίου. 
Αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο «ανεξάρτητο» του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» με σαφή επιχειρήματα και πρόσωπα που το αποδεικνύουν, ενώ τόνισε τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός και οι οποίες αποτελούν δέσμευση για την άσκηση και εφαρμογή τους ως δημοτική αρχή, μετά την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου. Αυτό όμως που έγινε σαφές σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου, ήταν το ΟΡΑΜΑ, το ΠΑΘΟΣ και η ΘΕΛΗΣΗ για δουλειά και έργο, κάτι που εξάλλου έχει .....επιβεβαιωθεί από την μέχρι σήμερα στάση ζωής και πορεία του.
Εκτενή αναφορά έγινε στο έργο που έχει γίνει σε κάθε τοπική κοινότητα, αλλά και στα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο. Έργα πνοής που δίνουν προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο.
Στην διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι : «Δεν μας βλέπετε μόνο στις εκλογές, τηρούμε πιστά το θεσμό των Λαϊκών συνελεύσεων κάθε χρόνο. Είμαστε και σήμερα όλοι εδώ γιατί πιστεύουμε πως η συμμετοχή είναι εκείνη που θα δώσει τη δυναμική για ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για τον τόπο μας , για τα παιδιά μας , για τους νέους που απογοητεύονται , που αγανακτούν , που δεν ελπίζουν , που δεν βλέπουν προοπτική .
Εμείς δεν υποσχόμαστε ότι θα μπορέσουμε .
Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε .
Εμείς τολμούμε και το αποδείξαμε πως δεν λογαριάζουμε το πολιτικό κόστος και συμπορευόμαστε ενσυνείδητα με τις δημιουργικές - προοδευτικές δυνάμεις που αγωνιούν για το συλλογικό αύριο και πάνε κόντρα στα όποια συμφέροντα .
Εμείς δεν μένουμε στα λόγια και στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις .
Εμείς ξέρουμε το πώς και γιατί υλοποιούμε σχέδια και προτάσεις.
Μάθαμε –και δεν θα κουραστώ να το λέω- να αναζητούμε ευκαιρίες και να τις αξιοποιούμε προς όφελος των πολιτών. Η παρουσία σας και το ζεστό χειροκρότημα σας αποτελεί για εμάς ξεχωριστή τιμή και πηγή δύναμης για το μέλλον.».