Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας

Η μεγάλη μάχη της Τούμπας ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (20:00) και θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
Ο τεχνικός του «δικέφαλου», Γιώργος Γεωργιάδης, δεν θα έχει στη διάθεση του τις τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Μαντούρο, Χούσεν, Μάρτενς), ενώ δεν ....
υπολογίζονται και οι Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης.
Από την άλλη πλευρά ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ερνάν Πέρες. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα έξι μηνών, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Νταβίντ Φουστέρ.
Νωρίτερα, στις 17:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ και με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ετοιμάσει το πλάνο του και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει πλην μιας θέσης. Μετά την αποβολή του στην Ξάνθη, ο Κουτρουμπής είναι εκτός πλάνων κι αναζητείται ο παρτενέρ του Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Στην ομάδα της Κρήτης ο Σα Πίντο θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο την ανατροπή των προγνωστικών και την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 17:00 (0-1)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20:00 (1-2)