Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 
ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ.
 

Δημήτρης Θωμάς: «Ο Μπουραντάς ήθελε να γίνει Αντιπέριφερειάρχης αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τον απέρριψαν. Κατόπιν θέλησε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην Χαλκίδα αλλά κι εκεί δεν του βγήκε. Πάλι τον απέρριψαν! Έτσι, ήρθε στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, όπου αυτή τη φορά θα τον απορρίψει ο κόσμος»
 

Αποδεικνύεται ένας πολιτικό γυρολόγος που αναζητά εναγωνίως διέξοδο προς την εξουσία.
Μετά τα Κριεζά, το Αυλωνάρι και τις Κονίστρες σειρά είχε η Κύμη να βροντοφωνάξει : ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Με μία πέραν του αναμενόμενου συγκέντρωση, που ξεπερνούσε τα 1.000 άτομα, χθες....

το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Κύμης, ο Δημήτρης Θωμάς και οι υποψήφιου του συνδυασμού είδαν μέσα από τον παλμό και τον ενθουσιασμό του συγκεντρωμένου πλήθους, το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της Κυριακής .
Τον πολιτικό καιροσκοπισμό του Θανάση Μπουραντά όσον αφορά την ανάγκη του να βρει διέξοδο προς την εξουσία για τον ίδιο και τα άτομα του συστήματός του, σκιαγράφησε ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης που έγινε την Πέμπτη 15.05 στην Κύμη.
Ο Δήμαρχος, ανέφερε τα πραγματικά περιστατικά τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Θανάσης Μπουραντάς λειτουργεί ως πολιτικός γυρολόγος και όχι ως ένας σοβαρός πολιτικός ο οποίος έχει όραμα για την περιοχή του και θέλει να το υλοποιήσει.
«Ο ετεροδημότης κύριος Μπουραντάς, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του ψηφίζουν στην Χαλκίδα, αρχικά ήθελε να γίνει υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Κώστα Μπακογιάννη στην Εύβοια. Και τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ), τον απέρριψαν.
Κατόπιν διερεύνησε τις πιθανότητες να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων αλλά πάλι απορρίφθηκε και αναζητώντας διέξοδο προς την εξουσία, ήρθε να γίνει υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου» είπε ο Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας ότι ο Θανάσης Μπουραντάς , αποδεικνύεται ένας πολιτικός γυρολόγος, ο οποίος αναζητά εναγωνίως διέξοδο προς την εξουσία.
 

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου αναφέρθηκε στις σκληρές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει το νέο Δήμο όρθιο, έθεσε τους μεγάλους στόχους για την περιοχή που είναι η αξιοποίηση του λιμανιού (τα έργα στο οποίο προχωρούν) αλλά και η κατασκευή της νέας χάραξης από την Χαλκίδα μέχρι την Κύμη (την οποία ο Θανάσης Μπουραντάς σαμποτάρει επί 20 χρόνια) αλλά και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως το Ινστιτούτο Παπανικολάου, το Μυλωνοπούλειο, οι βιολογικοί καθαρισμοί, η ανάπλαση της Κύμης και πολλά άλλα.
Πραγματοποιώντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων στο τέλος της ομιλίας του και εμφανιζόμενος σίγουρος για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε ότι μπήκε ευκατάστατος στην πολιτική και θα φύγει σίγουρα φτωχότερος, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν χρησιμοποίησε ποτέ την ιδιότητα του Δημάρχου προκειμένου να γίνει βουλευτής ή να λάβει κάποιο άλλο αξίωμα.
«Θα μπορούσα να αποσυρθώ, καθώς και δικαίωμα σύνταξης έχω θεμελιώσει ως Δήμαρχος και με την δουλειά μου θα ήθελα ν’ ασχοληθώ περισσότερο. Όμως, οι στόχοι που θέσαμε όλοι μαζί στην αρχή αυτής της πορείας πριν 12 χρόνια, υλοποιούνται και θα μείνω εδώ έως ότου ολοκληρωθούν και το όραμα όλων μας για την περιοχή της Κύμης και το νέο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, γίνει πράξη» είπε ο Δημήτρης Θωμάς, ενώ χιλιάδες πολίτες που είχαν κατακλύσει την πλατεία της Κύμης τον καταχειροκροτούσαν.
• Δίνουμε τον αγώνα για την ουσία και όχι για της εξουσία
• Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε
• Τολμήσαμε και πετύχαμε
• Οι δεσμεύσεις μας, έγιναν πράξεις
• Τα λόγια μας, έγιναν έργα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
 

«Ραντεβού την Κυριακή, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη. Τη νίκη των πολιτών, τη νίκη της δημοκρατίας, τη νίκη της προόδου και της δουλειάς» κατέληξε στην ομιλία του ο Δημήτρης Θωμάς, ενώ την ίδια στιγμή «πνιγόταν» κυριολεκτικά στις αγκαλιές των πολιτών που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν να τον διαβεβαιώσουν ότι η νίκη στις εκλογές της Κυριακής θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορεί να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος πολίτης.