Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η προεκλογική εκστρατεία του Θανάση Ζεμπίλη, ολοκληρώνεταιμε συναυλία του Διονύση Τσακνή

Την Παρασκευή, 16 Μαΐου, ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος.
 

Ο συνδυασμός «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη» διεξήγαγε και αυτήν την προεκλογική εκστρατεία με εντιμότητα και ακεραιότητα, με διαφάνεια και συλλογικότητα, αρχές που συνιστούν το αξιακό σύστημα που υπηρετεί.
Για το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού του «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη», ο Θανάσης Ζεμπίλης επέλεξε και πάλι (όπως το 2010) να πραγματοποιήσει εκδήλωση-συναυλία.
Τότε, προσκεκλημένος καλλιτέχνης ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Τώρα, ο Διονύσης Τσακνής.
Η πραγματοποίηση της συναυλίας με τον Διονύση Τσακνή, έναν καταξιωμένο ....

καλλιτέχνη, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει την πρώτη και μοναδική ολοκληρωμένη εργασία μελοποίησης ποιημάτων (το «Ουλαλούμ» και 11 ακόμη ποιήματα από τη συλλογή «Εαυτούληδες») του Γιάννη Σκαρίμπα, αποτελεί εκδήλωση πολιτισμού, αγωγής ψυχής που ενώνει όλους μας.
Παράλληλα, σηματοδοτεί την πίστη μας στη Χαλκίδα της ιστορίας και του πολιτισμού και συνδέεται με το εκτεταμένο έργο αποκατάστασης και ένταξης των νεώτερων μνημείων στη ζωή της πόλης, σε μια εξωστρεφή στρατηγική ανάταξης της πολιτισμικής ταυτότητάς της.
Η πραγματοποίηση της συναυλίας με τον Διονύση Τσακνή, έναν καλλιτέχνη που έχει δημόσιο λόγο και καθαρή θέση για τα προβλήματα της κοινωνίας, είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση της στήριξης και της αλληλεγγύης στους συμπολίτες που δοκιμάζονται από την αποβιομηχάνιση και την αποσύνθεση της παραγωγικής διαδικασίας, από τη δυσθεώρητη ανεργία, από την καθημερινή φτωχοποίηση και την αποσάρθρωση του κοινωνικού ιστού.
Η συναυλία του Διονύση Τσακνή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας.
Στην εκδήλωση, θα μιλήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία –
Αλληλεγγύη» και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης.