Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Χορηγός επικοινωνίας η 24MEDIA

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο DigitalMedia στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους για τα προσεχή δύο έτη.
Η 24MEDIA αποτελεί πλέον τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας όλων των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, προβάλλοντας και στηρίζοντας μέσα από το δίκτυο των συνεργαζόμενων sites της τις αγωνιστικές δραστηριότητες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, καθώς επίσης συναφείς εκδηλώσεις τους. Το www.sport24.gr και το www.contra.gr, ως κύρια ....
οχήματα επικοινωνίας της ενέργειας αυτής, θα παρέχουν ολοκληρωμένη δημοσιογραφική κάλυψη, με στόχο την προβολή του brand «Εθνική Ελλάδας», αλλά και την υποστήριξη και ενίσχυση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Επ' ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας μας με την 24MEDIA, επιθυμώ να εκφράσω την ικανοποίηση της Ομοσπονδίας που απέκτησε έναν συμπαίκτη με επιφανή θέση στο χώρο των Media. Διαρκής επιδίωξη της ΕΠΟ είναι η προβολή και διαφήμιση όλων των εθνικών ομάδων και του συνόλου των διοργανώσεών της και εκτιμώ πως με τη συνδρομή και τη συνεργασία της 24MEDIA αυτή η επιδίωξη γίνεται, πλέον, εγγύτερη και απλούστερη».

«H 24MEDIA για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι επενδύει ουσιαστικά στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Με μεγάλη μας χαρά προχωρούμε στην επίσημη αυτή συνεργασία με την ΕΠΟ,  θέλοντας να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας προς τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου, αλλά και να παρέχουμε στους αναγνώστες μας νέες υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επίσημων συνεργασιών με ισχυρά brands όπως το ΝΒΑ και η Euroleague» σχολίασε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA.