Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Είναι δεδομένο πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έπιασε ταβάνι. Έφτασε στο ψηλότερο σημείο που θα μπορούσε να φτάσει μια ομάδα μιας περιοχής όπως αυτή των Ψαχνών.
Ο κόσμος των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής, έβαλε πάνω από την ομάδα τον εγωισμό του, την ζήλια του και το γιατί αυτοί και όχι εμείς.
Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν άντεξαν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας στα χέρια του Στούπα, του Γκαλούφα και των άλλων μελών της διοίκησης. Τους κάθισε στο στομάχι και άρχισαν εδώ και καιρό....
της τρικλοποδιές.
"Οργανώθηκαν" ενάντια στην ομάδα, με στόχο να πέσει κατηγορία, στην αρχή και αφού αυτό δεν το κατάφεραν, έβαλαν στόχο να μην ανέβει η ομάδα στα μπαράζ. Ούτε κι αυτό το κατάφεραν.
Έβαλαν λοιπόν την ουρά στα σκέλια και έμειναν στην γωνία.
Η διοίκηση Στούπα, πέτυχε τα πάντα. Πήρε τον ΗΡΑΚΛΗ από το πουθενά, τον έχει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και τώρα "ξεβρακώνει" τους πάντες.
Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Κανείς δεν τολμά να μπει μπροστά και να αντέξει την σύγκριση η οποία μοιραία θα γίνει.
Αυτοί που ψιθύριζαν δεξιά κι αριστερά πως οικονομούσε η διοικηση, πως κάτι έτρεχε με την διοίκηση και πολλά άλλα, έγιναν τελικά κοτούλες και αυτό δεν μας παραξενεύει καθόλου, αφού στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων οι επιχειρήσεις με κοτόπουλα είναι πολλές.
Η διοίκηση Στούπα, θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι και αυτό κάνει.
Όλοι οι άλλοι απλά παρακολουθούμε την κηδεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.....
..σε λίγο περισσότερα