Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη­Αυτοψία κλιμακίου Υπουργείου Υποδομών και Σύσκεψη στον ΟΛΝΕ για το θέμα των Σπηλαιώσεων της παραλίας
 

Στη συνέχεια της συνάντησης του Δημάρχου Χαλκιδέων ΧρήστουΠαγώνη, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, ΜιχάληΧρυσοχοΐδη, κλιμάκιο επιθεωρητών του Υπουργείου, επισκέφθηκε σήμερα
Δευτέρα 1/9/14 και ώρα 11:00 τη Χαλκίδα.
Ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΛΝΕ, παρουσία τουκλιμακίου με επικεφαλής, το Δ/ντη του Υ.Υ.Μ&Δ, κ. ΠαπαγεωργίουΔημήτρη, το Δήμαρχο Παγώνη Χρήστο, τον Π/δρο του ΟΛΝΕ, Τσέργα Θανάση. ....

το Δημ. Σύμβουλο, Καθαροσπόρη Βασίλη, το Δ/ντη Τ.Υ. του Δήμου,.Φίλιππο Κλάγκο και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων του ΟΛΝΕ.
Ο Π/δρος του ΟΛΝΕ και ο Δήμαρχος, ενημέρωσαν για το κατεπείγον θέμα του προβλήματος των σπηλαιώσεων της παραλίας, πουχρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς και την ύπαρξη μελετών.
Αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων, το κλιμάκιο ναενημερώσει αύριο το πρωί τον Υπουργό για την υπάρχουσα κατάσταση, ναπροτείνει τη χρηματοδότηση των σχετικών μελετών οι οποίες χρήζουν επικαιροποίησης.
Με το πέρας της σύσκεψης, ακολούθησε επίσκεψη του κλιμακίουκατά μήκος της παραλίας και συγκεκριμένα από το Λιμάνι μέχρι τηνπροβλήτα του Αγ. Νικολάου, διαπιστώθηκαν τα προβλήματα, ενώ στη συνέχεια έγινε αυτοψία από θαλάσσης με σκάφος του Λιμεναρχείου, κατάμήκος όλου του παραλιακού μετώπου.