Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η διαιτησία

Τελικά οι διαιτητές θα πρέπει να μας πούνε αν και πότε θα βλέπουν καλά. Στον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΥΛΙΔΑ ο ποδοσφαιριστής της Αυλίδας Σαλεμής χτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή του Ελλήσποντου και, δυστυχώς, η απόφαση του κ. Κάμπαξη ήταν...
να δώσει κίτρινη κάρτα στον Σαλεμή αλλά και στον ποδοσφαιριστή του Ελλήσποντου που δέχτηκε το χτύπημα!!! Γιατί;
Αν ο κ. Κάμπαξης δεν είδε τη φάση, τότε θα έπρεπε να τον ενημερώσει ο βοηθός του ο οποίος ήταν στα 5 μέτρα και τα είδε όλα. Φυσικά όλα πρέπει να τα είδε και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καρατζάς που ήταν στην κερκίδα και παρακολουθούσε τον αγώνα.
Στη συνέχεια του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Αυλίδας ήταν αρκετά προκλητικός και έκανε 2 φάουλ τα οποία σφύριξε ο κ. Κάμπαξης και, ενώ το ένα ήταν με χτύπημα από πίσω, δεν του έδειξε τη 2η κίτρινη γιατί προφανώς δεν ήθελε να βγάλει την κόκκινη. Ο ποδοσφαιριστής συνέχισε τις προκλήσεις σε σημείο που ''έβγαλε από τα ρούχα του'' τον αρχηγό της ομάδας του Ζάζα (Νο 4), ο οποίος και ζητούσε από τον προπονητή του να κάνει αλλαγή τον Σαλεμή για να μην μείνει η ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές. Ούτε αυτό έγινε τελικά και ο Σαλεμής έμεινε ατιμώρητος.
Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, όσοι δεν ήταν δεν θα πεισθούν ποτέ αφού κάποιες δικαιολογίες θα ακουστούν στο ψιθυριστό και αυτό θα είναι όλο.
Ο βοηθός άφησε εκτεθειμένο τον διαιτητή κ. Κάμπαξη αφού δεν τον ενημέρωσε, ως όφειλε, και ο κ. Καρατζάς θα πρέπει τώρα να μας πει αν ο ίδιος είδε κάτι ή εκείνη την ώρα είχε κάπου αλλού τα μάτια του.