Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Για 2η συνεχόμενη φορά επιχειρείται από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Χαλκίδας κ. Καράβα συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας σε μέρα σταθμό. Την πρώτη φόρα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση παρά την αντίθεση μας , μέρα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την ώρα που μια σειρά σωματεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα διαδήλωναν εκφράζοντας την...
επικαιρότητα των συνθημάτων που ακούγονταν τότε. Πάρα το ότι καλέσαμε την αναβολή της συνεδρίασης εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι τον πιέζουν οι καταστηματάρχες.
Σήμερα, ακολουθώντας την ίδια τακτική, καλεί σε συνεδρίαση , την 27η Νοέμβρη , μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας. Παρότι του ζητήσαμε και εγγράφως να αναβάλει την συνεδρίαση της 27ηςΝοέμβρη αυτός επιλέγει να πραγματοποιηθεί.
Είναι προκλητικό και απαράδεκτο μέρα που εργαζόμενοι και νεολαία καλούνται να νεκρώσουν κάθε χώρο δουλειάς , να κατέβουν όλοι στις συγκεντρώσεις να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική αυτή που έχει εξαθλιώσει την κοινωνία να βάζουν συνεδρίαση για ένα όχι και τόσο επείγον θέμα, σε σχέση με την απεργία, που θα μπορούσε να συζητηθεί μια μέρα αργότερα.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ