Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Καλημέρα σας, κύριε

Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και πολλές παρατηρήσεις από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω αλλά είναι, αν κατάλαβα καλά, γυμναστής και έχει σχέση και με τον σχολικό αθλητισμό.
Μου έκανε παρατηρήσεις για αυτά που γράψαμε σχετικά με τα γήπεδα, τις άδειες και άλλα τέτοια. Αγαπητέ μου κύριε, τη δουλειά σας και τη δουλειά  μας. Εσείς ξέρετε τα δικά σας  και καλά κάνετε. Εσείς μπορεί να...
είχατε τα μέσα και να πήρατε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ την παραχώρηση των γηπέδων και να βγάλατε τις απαραίτητες άδειες αφού, όπως μου είπατε, εσείς είστε υπεύθυνος για την έκδοση αδειών διεξαγωγής αγώνων από το αρμόδιο τμήμα της αντιπεριφέρειας.
Ειλικρινά με μπερδέψατε πολύ και το χάρηκα. Να ξέρετε όμως κάτι πολύ απλό. Αν τα γήπεδα είναι ακατάλληλα για αγώνες ποδοσφαίρου, είναι για όλους και όχι μόνο για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ. Στις ομάδες των σχολείων παίζουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και στις ομάδες. Τι απαντάτε στα παιδιά αυτά;
Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας. Αν ένα γήπεδο δεν έχει τα απαραίτητα, είναι επικίνδυνο για όλους. Όσο για τα υπόλοιπα, που είπατε, θα σας απαντήσω και θα σας ενοχλήσει η απαντηση.