Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΛΗΛΑΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ 0 - 2

Μια κακή ΑΡΤΑΚΗ πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς από τον ΛΗΛΑ, ο οποίος επιθετικά δεν λέει να μπορέσει να έχει τελικές προσπάθειες και αμυντικά έκανε παιδαριώδη λάθη.
Ο προπονητής κ. Τσαραντάνης ήταν ψύχραιμος και αισιόδοξος στις δηλώσεις του, αλλά κάποιοι που αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να σταματήσουν να βρίζουν τους διαιτητές, επειδή πιστεύουν πως έτσι θα τους πείσουν ώστε να βοηθήσουν την ομάδα.
Δεν είναι δυνατόν να βρίζεις τον βοηθό επειδή υπέδειξε ένα οφσάιντ την ώρα...
που ξέρεις πως ο ποδοσφαιριστής ήταν 10 μέτρα οφσάιντ. Δεν είναι δυνατόν να βρίζεις τον διαιτητή ο οποίος σφύριξε πέναλτι και να μην έχεις δει πως ο αμυντικός χωρίς να έχει πίεση από κανέναν, έδωσε πάσα στον αντίπαλο μέσα στην περιοχή!!!
Δεν είναι δυνατόν να βρίζεις τον διαιτητή επειδή δεν σου έδωσε πέναλτι, την ώρα που ο ποδοσφαιριστής δίνει το χέρι του στον διαιτητή και παραδέχεται πως δεν έγινε τίποτα.
Λοιπόν τον ΛΗΛΑ δεν του φταίει η διαιτησία, όσο κι αν κάποιοι έχουν λόγους να τα λένε αυτά και τους λόγους τους γνωρίζουν. Ας σεβασθούν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή κι ας αφήσουν τον ΛΗΛΑ έξω από παιχνίδια που δεν έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό χώρο.
Και μία απορία. Είναι δυνατόν πατέρας ποδοσφαιριστή να βρίζει χυδαία τους διαιτητές; Θα του άρεσε να βρίζουν άλλοι το παιδί του;
Δεν θα γράψω περισσότερα, αλλά θα του τα πω όταν θα συναντηθούμε, γιατί έτσι προσφέρει κακές υπηρεσίες στον ΛΗΛΑ.