Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαλκίδα, 28 Ιανουαρίου 2015

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Nομού Ευβοίας (ΝΟΔΕ) ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που σ΄αυτή την δύσκολη εκλογική μάχη ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία.
Σε εποχές δύσκολες για την χώρα μας την ανέδειξαν δεύτερη δύναμη στον Nομό Ευβοίας και έδειξε ότι ο λαός της Εύβοιας σε μεγάλο ποσοστό ασπάζεται τις θέσεις ευθύνης της παράταξης μας και εμπιστεύεται την Νέα Δημοκρατία ως....
αξιόπιστη και σταθερή, στις αρχές και στις αξίες της, πολιτική δύναμη που απέτρεψε τα χειρότερα και έβγαλε την χώρα από τα ελλείμματα και την ύφεση και έβαλε τα θεμέλια για ανάπτυξη και οριστική έξοδο από την κρίση.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ήταν οι αιχμές του δόρατος στην εκλογική μάχη στο Nομό μας και με λόγο ευθύνης συνέβαλαν τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε όμως και τους αφανείς ήρωες των εκλογών, τους εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες οι οποίοι ελέγχοντας διασφάλισαν την εκλογική διαδικασία.
Επίσης συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα βουλευτή κ Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος για ακόμα μια θητεία θα εκπροσωπεί όπως πάντα μαχητικά τον Nομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σ’αυτές τις δύσκολες ώρες προέχει η ενότητα τις παράταξης και η ανασύνταξη. Ο αγώνας της αλήθειας και της ευθύνης που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται.

Ο Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ       Ο Πρόεδρος NOΔΕ

Τελιούσης Νικόλαος      Βαρδακώστας Απόστολος