Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Προς:   Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Μπενάκη
Θέμα: Άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Με προηγούμενη επιστολή μας, σας είχαμε ζητήσει να αναβληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της 29/12/14 λόγω μη έγκυρης αποστολής της πρόσκλησης καθώς και της ανυπαρξίας εισήγησης, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων (ΣΜΑ κτλ). Παρόλα αυτά προχωρήσατε εσπευσμένα στη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επειδή το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο μας είναι πολύ σοβαρό, απαιτείται και μάλιστα επείγει διεξοδική συζήτηση και λήψη συνολικής απόφασης .....
γι αυτό. 
Αιτούμεθα λοιπόν με την παρούσα επιστολή μας όπως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ο κώδικας των Δήμων ορίζει, προβείτε στην σύγκλιση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικό θέμα συζήτησης την ''ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο μας'', αποστέλλοντάς μας έγκαιρα την δυνατόν πιο πλήρη εισήγησή σας για το θέμα. Η έγκαιρη ενημέρωση των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων καθώς και των Δημοτών είναι απολύτως αναγκαία.
Αιτούμεθα  επίσης όπως  συζητηθεί άμεσα και το θέμα της παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου Κύμης στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του  ΑΟ Κύμης για προπονήσεις, μετά την έντονη διαμαρτυρία που απέστειλε προς όλους μας το προαναφερόμενο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας. 
Οι αιτούντες Δημοτικοί Σύμβουλοι: 

Δημήτρης Θωμάς (επικεφαλής του συνδυασμού) 
Βλάχος Αναστάσιος
Κιούσης Νίκος
Μέξη Μαργαρίτα
Μπάτσα Αρετή
Ντόβολης Βασίλης
Ντούρας Στράτος
Παππάς Βασίλης
Ποθητάκης Άγγελος