Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Πρέπει να κάνουμε ένα σχόλιο για την ομάδα της ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ, γιατί ακούσαμε πολλά. Στον αγώνα με τον ΛΗΛΑ Βασιλικού η ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ πήρε τους 3 βαθμούς και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι αγωνίστηκε και πήρε αυτό που ήθελε. Δεν είναι αλήθεια πως δεν είχε ευκαιρίες η ομάδα της ΙΣΤΙΑΙΑΣ και φυσικά στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι το γκολ και η νίκη.
Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει δηλαδή η ομάδα της ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ με αντίπαλο έναν ΛΗΛΑ που καιγόταν για βαθμούς; Παρακολούθησα τον αγώνα και οφείλω να γράψω πως η ΙΣΤΙΑΙΑ έπαιξε έξυπνα και με την...
εμπειρία των ποδοσφαιριστών της άφησε χώρο στον ΛΗΛΑ και χτύπησε όταν έπρεπε.
Ο ΛΗΛΑΣ στο β΄ημίχρονο δεν  ήταν αυτός που θα έπρεπε και φυσικά σε μια φάση ήταν πολύ άτυχος. Μπορεί να έχουμε γράψει σχόλια για την ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μηδενίζουμε τα πάντα. Έπαιξαν έξυπνα, ήταν ουσιαστικοί και ήξεραν πότε θα κρατήσουν την μπάλα και πότε θα τρέξουν.
Η ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Φυσικά λείπουν από την ομάδα κάποια πράγματα αλλά δεν χρειάζεται να επανέλθουμε σε αυτά.