Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ-Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για τα μπαράζ

Άρθρο 3
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
........
Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι  ομάδες του κάθε ομίλου που θα έχουν καταλάβει την πρώτη και τη δεύτερη  θέση στο βαθμολογικό πίνακα του  1ου, 2ου , 3ου και 4ου Ομίλου, θα αγωνισθούν σε αγώνα μπαράζ ( σε εντός και εκτός έδρας αγώνες )  για την πρώτη θέση.
Οι τέσσερις ( 4 )  ομάδες που θα προκύψουν από τους ανωτέρω αγώνες, θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε αγώνες κατάταξης ( play offs ). Θα διεξαχθούν έξι ( 6 ) αγωνιστικές σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα των αγώνων play offs μετά το---
πέρας των αγώνων, θα αναδειχθεί στην Πρωταθλήτρια ομάδα των ΝΕΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015.
3. Σε περίπτωση που από τον ειδικό πίνακα των play offs προκύψει ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμία στους μεταξύ τους αγώνες.
                Αν μετά τη σύνταξη και του παραπάνω ειδικού βοηθητικού πίνακα προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν στον παραπάνω βοηθητικό πίνακα, συντάσσεται άλλος βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
                Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων τότε συντάσσεται νέος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.