Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τα παρατράγουδα ... οι μικτές και η περιφερειακή ομάδα

Ένα ακόμη παράπονο έρχεται να προστεθεί στα όσα υπάρχουν για την συγκρότηση των Μικτών Παίδων και Παμπαίδων, αλλά και της Περιφερειακής ομάδας.
Αυτή την φορά τα παράπονα ήρθαν από την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.
Δεν παρακολουθήσαμε πολλά παιχνίδια των Μικτών ομάδων της Εύβοιας και δεν ασχοληθήκαμε με τις επιλογές των ποδοσφαιριστών.
Στις Μικτές δεν είναι δυνατόν να παίζουν όλα τα παιδιά και δεν είναι....
δυνατόν να είναι και μεγάλος ο αριθμός αυτών που θα πηγαίνουν στην Περιφερειακή ομάδα.
Από το αποτέλεσμα πάντως αν κρίνει κανείς, οι Μικτές Παίδων και Νέων της Εύβοιας τερμάτισαν πρώτες στην βαθμολογία κι αν δεν κάνω λάθος αήττητες.
Οι κύριοι Γουρνάς και Μαστραντωνάς ήταν οι δύο προπονητές οι οποίοι είχαν την ευθύνη των επιλογών για τις Μικτές και ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης την επιλογή για την Περιφερειακή ομάδα.
Θα πρέπει όλοι όσοι έχουν παράπονα να λένε και να γράφουν τα πράγματα με το όνομά τους και να μην μιλάνε γενικά και αόριστα.
Για το θέμα αυτό έγραψε και ο κ. Χάλιος και το σχολιάσαμε και τώρα διαβάσαμε τα παράπονα από την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ,
Πιστεύω πως γνωρίζω τον κ. Ρόγκα και γι΄αυτό θα σχολιάσω τα όσα διάβασα στο Δελτίο Τύπου της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ,
Ο κ. Ρόγκας αν δεν συμφωνούσε με αυτούς που κάναν τα παράπονα, δεν θα προχωρούσε σε αυτή την ανακοίνωση. Παρακολούθησε τα παιχνίδια όπως λέει, άρα έχει άποψη.
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα κι εγώ παραξενεύτηκα με το ότι μόνο δύο ποδοσφαιριστές σας είναι στην Περιφερειακή ομάδα, αλλά μ΄ αυτά που διάβασα στην ανακοίνωση δεν συμφωνώ.΄Την ευθύνη της Περιφερειακής ομάδας την έχει ο κ. Τοκπασίδης, ο οποίος και παρακολούθησε τους αγώνες των Μικτών. Οι κύριοι Γουρνάς και Μαστραντωνάς έκανα τις επιλογές τους, χρησιμοποίησαν αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν και στις θέσεις που ήθελαν και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.
Πως λοιπόν να μιλήσουμε για λάθος επιλογές όταν οι Μικτές κέρδισαν μέσα έξω όλους τους αντιπάλους;
Ως προπονητής ξέρετε καλύτερα από εμένα πως από το αποτέλεσμα θα κριθεί ο καθένας. Όσο για τους γονείς, ο καθένας πιστεύει πως το παιδί του είναι το καλύτερο.