Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 Α.Ο. ΔΥΣΤΟΥ -  A.E.Λ. 2 – 3
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

 Με νίκη στο Δύστο  3-2 και καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας Ευβοίας.
Σε ένα αγώνα που από το πρώτο λεπτό η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε πολύ γρήγορα στο 12΄να προηγηθεί με τον Ζαούρη.
Μέσα σε 10΄ στο 16΄με τον Αργύρη Γεωργ. και στο 22΄με τον Αναγνώστου το σκορ....

είχε γίνει 0-3.
Στο 30΄ο Μπούρικας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και στο 42΄ο Αντώνενας μείωσε για την ομάδα του Δύστου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δύστου προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σημείωση στο 76΄γκολ με τον Ευδοξιάδη και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Καλαμάτα να βρίσκει την ομάδα μας νικήτρια με 3-2 και στην τελική βαθμολογία να παίρνει την 6η θέση με 40 βαθμούς, 12 νίκες ,
4 ισοπαλίες, 10 ήττες και γκολ 40-28.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καλαμάτα, Σπανού και Κοτταρά.
.
 Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Νάνος ( 82΄ Moco ),  Ζαούρης ( 89΄Πέππας ), Κακός,   Αναγνώστου ( 74΄Παπαγεωργίου ), Μικράκης, Μπαλόζι, Μπούρικας, Χατζηαντωνάκης,  Αργύρης Γεωργ., Αργύρης Ιωαν.,(

Η ομάδα μας συγχαίρε
ι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και εύχεται καλή πορεία στα μπαράζ που θα οδηγήσουν την ομάδα στην Γ΄Εθνική.
Επίσης η  ομάδα μας συγχαίρει τις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ, ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ, ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ, ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, για την κατάκτηση τις πρώτης  θέσης και εύχεται καλή πορεία με επιτυχίες στις νέες κατηγορίες.