Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ 8μμ
ΘΗΒΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 8μμ

Να σταματήσουμε τώρα την κοροϊδία. Τον Γενάρη μας είπαν ότι μια αλλαγή κυβέρνησης μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας. Μετά την εκλογή της, η «αριστερή κυβέρνηση» διατήρησε όλα τα προηγούμενα μέτρα και επέκτεινε τη ληστεία του μόχθου μας. Τον Ιούλη μας κάλεσαν να ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε ένα δημοψήφισμα απάτη. Μετά το δημοψήφισμα το ΟΧΙ ενώθηκε με ....

το ΝΑΙ και μαζί λένε ότι ο λαός έδωσε εντολή για να υπογραφεί το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΑ 751€ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ.
Οι διαπραγματεύσεις έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είτε με υπογραφή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο3, είτε με grexit, είτε με δραχμή, είτε με Geuro, θα συνεχιστεί η επίθεση στη ζωή των εργαζομένων και του λαού για να δημιουργηθεί ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, να γίνουν επενδύσεις, να έρθει ανάπτυξη.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΛΥΣΕΙΣ».
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ. Μόνο με αυτή την επιλογή μπορούν να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειά σας για να μην εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, οργάνωση στο κλάδο για να υπογραφούν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οργάνωση σε όλη την εργατική τάξη και το λαό για να μπει φρένο στην επίθεση και να διεκδικήσουμε όλο τον πλούτο που παράγουμε.
ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ