Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γειά σας κ. Μπάμπη

Πολύ μου άρεσαν οι εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τα είχε όλα η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αλλά το καλύτερο ήταν το δίδυμο της εφορευτικής επιτροπής με τους κ. Μπάμπη Κουσκούτη και Θοδωρή Κωστάκη.
Για να δούμε αν θα έχουν να πούνε κάτι για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, για το βιβλίο μελών που "χάθηκε", για τα μέλη της νέας διοίκησης τα οποία δεν είναι μέλη στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άλλα πολλά.
Γιατί όμως το έκαναν αυτό ο κ. Μπάμπης Κουσκούτης και....
ο κ. Θεόδωρος Κωστάκης;
Κύριε Μπάμπη, θέλατε προφανώς να φύγει το άγχος και η αγωνία από τους κυρίους Καρυστινό, Ευσταθίου και Καρλατήρα. Τα καταφέρατε μια χαρά, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΘΝΙΚΉΣ να κληθείτε κι εσείς στην Γ.Σ.  και να κάνετε κι εσείς τον απολογισμό σας.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία και οδήγησε την ομάδα στην Β΄ Εθνική  ήταν ο στόχος αφού κατά πολλούς δεν έπρεπε να πετύχει.
Αυτοί οι οποίοι απέτυχαν να πετύχουν κάτι με τις ομάδες τους θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την επιτυχία των άλλων για να εμφανιστούν ως παράγοντες σε Εθνική κατηγορία!!!
Κύριε Μπάμπη, άντε τώρα να ξανακάνετε ασφαλιστικά μέτρα και να ζητήσετε ν΄ ακυρωθούν εκλογές. Αλήθεια θα το κάνετε αυτό εσείς που δεν μπορείτε "τα στημένα";