Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Λινάρδος Χρήστος: Εγώ είμαι ο πατέρας...

Πριν λίγη ώρα, επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Χρήστος Λινάρδος και μας είπε πως αυτός είναι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, στον οποίο αναφερόμασταν σε σχόλιό μας.
Μας είπε πως δεν είπε ποτέ στον κ. Λάμπρου πως καταστρέφει το παιδί του και άρχισε να μας λέει το τι ακριβώς συνέβη.
"Το παιδί μου είχε πρόβλημα με τον προπονητή των Νέων κ. Μιχάλη Μαύρο, ο οποίος του είχε μιλήσει άσχημα και υποτιμητικά και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να συνεργασθεί και πάλι μαζί του. Συζήτησα με....
τον κ. Λάμπρου και του είπα πως θα ήθελα το παιδί να κάνει έστω μόνο προπονήσεις με την ομάδα γιατί δεν ήθελα να το πάω σε άλλη ομάδα. Ξέρετε όλοι το πάθος μου για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν θα μπορούσα να μην πάω στο γήπεδο όπου θα έπαιζε το παιδί μου, αλλά δεν ήθελα να μην πάω και στους αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ο κ. Λάμπρου δεν μου είπε όχι. Μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά λέει στο παιδί μου πως θα πρέπει να πάει με την ομάδα των νέων. Ο κ. Τόλιας μας είπε πως έγινε κάποιο λάθος και πως ο μικρός θα συνέχιζε κανονικά στην ομάδα. Αυτό δεν είχε σχέση με την αλήθεια, αφού αμέσως μετά ο κ. Λάμπρου ξαναείπε στον μικρό να πάει στην ομάδα Νέων. Πήγα στο γήπεδο Αλεξάνδρου όπου είχαν προπόνηση. Τους πήγα ένα ψυγειάκι για τα νερά όπως μου ζήτησαν γιατί δεν είχαν και μίλησα με τον κ. Λάμπρου, ο οποίος μου είπε, πως δεν ακούει ούτε διοίκηση, ούτε πατεράδες και δεν αλλάζει γνώμη. Αυτά τα είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά και μπροστά στο παιδί μου. Πήρα τον μικρό και έφυγα.
Σας ορκίζομαι. Δεν ήθελα να κάνει κάποια εξαίρεση για το παιδί μου, ούτε του ζήτησα να παίζει βασικός, ούτε καν να είναι στην αποστολή της ομάδας. ήθελα το παιδί μου να είναι μαζί μου στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όπως ήταν από μωρό. Δεν θέλω να φορέσει άλλη φανέλα"
Είπε και πολλά άλλα ο κ. Χρήστος Λινάρδος και τα οποία θα σχολιάσουμε κάποια άλλη στιγμή.
Τον ευχαριστούμε πάντως για την επικοινωνία.